O meni

Danila Beloglavec sem certificirana geštalt psihoterapevtka.

Sem na mednarodnih seznamih usposobljenih psihoterapevtov po standardih:

· Evropske zveze za psihoterapijo European Association for Psychotherapy (EAP), kot nosilka Evropske diplome iz psihoterapije (ECP). Najdeš me tukaj.

· Evropske zveze za geštalt terapijo (EAGT). Najdeš me tukaj.

· Slovenskega združenja za geštalt terapijo (SLOGES).


Članstvo v zgornjih inštitucijah je garancija za mojo profesionalno kompetentnost, za mojo zavezanost njihovim visokim etičnim standardom in njihovi zahtevi po kontinuiranem izpopolnjevanju in supervizijah.

Od 2018 sem tudi certificirana supervizorka. Diplomo sem pridobila na European Centre for Psychotherapeutic Studies in Inštitutu IPSA iz Ljubljane. Sodelujem z Inštitutom Gita in Univerzo Sigmund Freud izpostava Ljubljana kot geštalt supervizorka in učna terapevtka.

Pri svojem delu uporabljam znanja geštalt psihoterapije, EDMR (Eye movement desensitization and reprocessing), ki je zlasti primeren za delo po travmatskih dogodkih, čuječnosti (mindfulness) ter tehnike sproščanja in meditacije. Svoje znanje redno nadgrajujem in poglabljam z udeležbo na seminarjih in konferencah.

Kot psihoterapevtka imam dolgoletne izkušnje predvsem z individualno psihoterapijo za odrasle. Psihoterapijo izvajam tudi v angleškem, francoskem in italijanskem jeziku.

Pri svojem delu sem zavezana Etičnemu kodeksu Slovenskega društva za geštalt terapijo.