O meni

Danila Beloglavec sem geštalt psihoterapevtka z Evropsko diplomo iz psihoterapije (EDP).

Sem na mednarodnih seznamih usposobljenih psihoterapevtov po standardih Evropske zveze za psihoterapijo European Association for Psychotherapy, Evropske zveze za geštalt terapijo (EAGT) in Slovenskega združenja za geštalt terapijo (SLOGES). Članstvo v zgornjih inštitucijah je garancija za mojo profesionalno kompetentnost, za mojo zavezanost njihovim visokim etičnim standardom in njihovi zahtevi po kontinuiranem izpopolnjevanju in supervizijah.

Od 2018 sem tudi diplominarana supervizorka. Diplomo sem pridobila na European Centre for Psychotherapeutic Studies in Inštitutu IPSA iz Ljubljane. Sodelujem z Inštitutom Gita kot geštalt supervizorka in učna terapevtka.

Pri svojem delu uporabljam znanja geštalt psihoterapije, EDMR (Eye movement desensitization and reprocessing), ki je zlasti primeren za delo po travmatskih dogodkih, čuječnosti (mindfulness) ter tehnike sproščanja in meditacije. Svoje znanje redno nadgrajujem in poglabljam z udeležbo na seminarjih in konferencah.

Kot psihoterapevtka imam dolgoletne izkušnje predvsem z individualno psihoterapijo za odrasle. Psihoterapijo izvajam tudi v angleškem, francoskem in italijanskem jeziku.

Pri svojem delu sem zavezana Etičnemu kodeksu Slovenskega društva za gestalt terapijo.